Piccoloffice

Tiny and toasty

We were approached by La Marzocco to rearrange their loading bay area after they had outgrown the existing garage door. Part of the brief included the addition of an office space for up to 5 staff members.

Along with designing a new loading area and office, we made sure that the construction was considerate of its lifecycle. We therefore specified as many materials as we could that followed the reduce, reuse, recycle mantra and when we couldn’t do that we aimed to specify responsible materials.

Despite it’s tiny footprint (10m2) the Piccolo Office has a big green heart. The benefits of it’s Indoor Environment Quality (IEQ) are felt by the staff on a daily basis and the locals often use the fold down bench seat when the sun comes out.

CLIENT
COLLABORATORS

Ficus Constructions - Shane Smith

Red Steel

Trent Perrett Photography

CONTACT

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Pinterest Icon

© 2020 by Open Creative Studio

Proudly created with Wix.com